Creatieve WordPress webdesigner
& Divi specialist


NL | EN | IT 💬

veelgestelde vragen

Is een WordPress Divi website de beste optie voor mij?

Al mijn sites zijn gemaakt in WordPress met Divi Builder van Elegant Themes, een gebruiksvriendelijk systeem waarin je zelf gemakkelijk je tekst en beeld kunt aanpassen en nieuwe pagina’s kan aanmaken.

In dit artikel leg ik uit waarom ik fan ben van Divi en WordPress.

Werk je uitsluitend met creatieve ondernemers?

Nee hoor! Mijn klanten zijn weliswaar vaak op de een of andere manier verbonden met de culturele/creatieve industrie, maar niet iedereen is zelf maker of creatief ondernemer.

Ik heb sites ontwikkeld voor mensen met een klantenbestand in de sector. Maar ook voor ondernemers die simpelweg mijn designs en werkwijze waarderen, en het fijn vinden om met iemand te werken die oog heeft voor zowel design als strategie.

Wat kan ik precies verwachten van onze samenwerking?

Ik bouw niet alleen je website, ik denk strategisch met je mee over hoe je jouw website optimaal kunt inzetten. Gedurende het bouwproces hebben we regelmatig contact zodat je feedback kunt geven.

Na oplevering ontvang je video tutorials met uitleg over o.a. het updaten van de site, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Analytics en Search Console. En wil je jouw site extra power geven, dan geef ik je graag advies over vervolgstappen.

neem contact op

Ciao, wil je wat vragen?

Je kunt mij een chatbericht sturen (linksonder) of het contactformulier invullen.

Ik reageer zodra ik kan, soms vanuit een andere tijdzone.

Contact formulier

Divi support kun je hier aanvragen.

Of stel je vraag...

Om een offerte te kunnen maken voor je heb ik meer inzicht nodig in jouw project en wat je wilt bereiken.

Dit bespreken we tijdens een consult gesprek (circa 20 minuten). Op basis hiervan kan ik je een prijsindicatie geven. In sommige gevallen is een vervolggesprek nodig.

Boek je gratis eerste consult in mijn online agenda.