uniek website design

Google vriendelijke
WordPress website op maat

Jouw content, stijl, artistieke visie en zakelijke doelen vormen het uitgangspunt van het unieke design.

Zo ontwikkel ik een website die 100% aansluit bij jou(w bedrijf).

Ik combineer het beste van 2 werelden:

Het gebruiksvriendelijke Divi systeem vormt de basis van jouw WordPress site, zodat je zelf makkelijk nieuwe pagina's kunt aanmaken en tekst en beeld kunt aanpassen.

Daarbinnen codeer ik, waardoor jouw site nog beter kan scoren op snelheid en Google prestaties.

ik ontwikkel jouw huisstijl of ik scherp deze aan ✔️
heb je een huisstijl en ontwerp paraat, dan bouw ik deze na in WordPress ✔️
ik migreer je nieuwe site naar live ✔️
Ik train je en geef je toegang tot trainingsvideo's en checklists ✔️

veelgestelde
vragen

Minimaal 2 weken website bouw:

afhankelijk van de omvang van de website en integraties

✔️ Startsessie

✔️ SEO zoektermen onderzoek

✔️ creatieve werk sessies

✔️ Een volledig op maat gemaakte website

✔️ tussentijdse feedbackrondes


vanaf: €2.275,-

prijs excl. btw
gebaseerd op:
een homepage + 5 pagina's
& succes pagina
& Instagram landingspagina
& cookie- en privacy beleid

incl. stijltegel met:
jouw kleurstellingen, web logo, typografie (jouw lettertypes), grafische elementen en patronen

Wat is inbegrepen?

De bouw van jouw website is inclusief:

✔️ Divi theme builder van Elegant Themes (á €89,- per jaar).
✔️ Implementatie van beveiliging.
✔️ Koppeling van Google Analytics + Search Console.
✔️ Snelheid optimalisatie.
✔️ Integratie on-page zoekmachine optimalisatie plugin (SEO), zodat je kunt werken aan je vindbaarheid in Google.
✔️ SEO zoektermen onderzoek en mijn hulp om te gaan ranken in Google.
✔️ Training, zodat je zelf de content van je site makkelijk kunt aanpassen en nieuwe pagina’s kunt aanmaken.

Wat is NIET inbegrepen?

NIET opgenomen in de prijs:

✔️ Logo-ontwerp: beschikbaar op aanvraag, aan meerprijs.
✔️ Extra features zoals een chatbot, email marketing, een meertalige website.
✔️ Hosting and domeinnaam.
✔️ Website onderhoud (beschikbaar via mijn Service Plan).

Met welk systeem bouw je de website?

Al mijn sites zijn gemaakt in WordPress met Divi Builder van Elegant Themes, een gebruiksvriendelijk systeem waarin je zelf gemakkelijk je content kunt aanpassen.

Wat is precies het verschil t.o.v. een basiswebsite met child theme?

Wanneer we een child theme (of template) als basis gebruiken, werken we vanuit een bestaand design waarbinnen jouw content een plek krijgt. Dit design kan tot op zekere hoogte aangepast worden en gepersonaliseerd.

Maar een sterk merk opbouwen is meer dan alleen brandkleuren en lettertypes kiezen, het is een reflectie van wie jij bent en waar je voor staat met je bedrijf. Op die manier trek je klanten aan die bij jou passen: mensen die je energie geven en die jij het beste kunt helpen.

Wanneer je dat wilt bereiken is een unieke bouw de juiste keuze. Niet alleen het voorbereidingsproces en resultaat is verschillend, ook de website bouw zelf.

Wanneer we een child theme als basis gebruiken dan is dit theme gebouwd met Divi Visual Builder, waarbij gebruik gemaakt wordt van de instellingen binnen het Divi systeem. Teksten, lettertypes- en groottes, design elementen: alles wordt vanuit de Divi bouwblokken ingesteld.

Dit werkt prima en omdat ik je site bij oplevering optimaliseer zul je een snelle site ontvangen. Het kan echter nóg optimaler, en dat ga je terugzien in snelheidstests en op het gebied van SEO.

Ik bouw de unieke site met Divi als basis, maar raak de instellingen binnen de afzonderlijke Divi bouwblokken niet aan. In plaats daarvan creëer ik het design door te coderen. Voordeel is dat jij met Divi makkelijk nieuwe pagina’s kunt aanmaken en aanpassingen kunt doorvoeren, terwijl jouw site minder afzonderlijke Divi code hoeft te laden – wat de snelheid en je prestaties in bijvoorbeeld de Google test (PSI) ten goede komt.

Ook is de Divi theme builder inbegrepen in iedere unieke website bouw. Kies je voor een basiswebsite dan schaf je deze ofwel zelf aan, of je neemt een Service Plan voor technisch website onderhoud bij mij af – Divi is dan inbegrepen

Hoeveel pagina's heb ik nodig?

Dat hangt helemaal af van jouw bedrijf en je aanbod. De meeste websites van creatieve ondernemers hebben minstens acht pagina’s nodig, waaronder menupagina’s als home | over | producten/diensten | contact en dieperliggende pagina’s.

Wellicht wil je ook specifieke pagina’s zoals een portfolio, online prijsbrochure, Instagram landingspagina, een online agenda en gratis weggever landingspagina etc.

En vergeet niet je algemene voorwaarden en je cookie- en privacy beleid. Dit bespreken we tijdens je eerste consult waarna ik het opneem in de offerte.

Voorafgaand aan ons consult vraag ik je om na te denken over de elementen of secties die je nodig hebt. Op basis hiervan kan ik je uitleggen hoeveel pagina’s je nodig zult hebben. Als het aantal pagina’s jouw budget overstijgt, dan bepalen we welke prioriteit hebben en welke evt. later toegevoegd kunnen worden.

Hoewel sommige elementen prima op één pagina geplaatst kunnen worden, hebben de meeste onderdelen ruimte en focus nodig; i.v.m. gebruiksvriendelijkheid en SEO.

Een effectieve hoofdwebpagina bestaat uit circa 350-500 woorden.

Wie regelt mijn domeinnaam en hosting?

Je schaft je domeinnaam en hosting zelf aan. Zo is jouw website ook echt 100% van jou. Ik adviseer je graag omtrent goede hosting providers en welk pakket geschikt is voor jouw situatie. Dit bespreken we tijdens onze Startsessie.

Na aanschaf stuur je mij de welkom e-mail(s) van de provider toe. Ik neem het vervolgens van je over en zorg dat jouw website de lucht in kan.

Bied je ook copywriting aan?

Pakkende, strategische websiteteksten zijn bepalend voor het succes van je website. Als het schrijven van goede webteksten niet je sterkste punt is, dan kun je dit uitbesteden aan een professionele copywriter/storyteller. Ik help je echter ook in dit proces.

Voorafgaand aan de bouw nemen we jouw teksten een beeldmateriaal door. Je levert die dus vóór onze eerste sessie aan. Ik ben weliswaar geen copywriter, maar heb een solide basiskennis. Ik geef je tips en suggesties om jouw webteksten doeltreffend te maken.

Besluit je het uit te besteden dan kan ik je doorverwijzen naar copywriters/storytellers in mijn netwerk.

Werk je uitsluitend met creatieve ondernemers?

Nee hoor! Mijn klanten zijn weliswaar vaak op de een of andere manier verbonden met de culturele/creatieve industrie, maar niet iedereen is zelf maker of creatief ondernemer.

Ik heb sites ontwikkeld voor mensen met een klantenbestand in de sector. Maar ook voor ondernemers die simpelweg mijn designs en werkwijze waarderen, en het fijn vinden om met iemand te werken die oog heeft voor zowel design als strategie.

Wat kan ik precies verwachten van onze samenwerking?

Ik bouw niet alleen je website, ik denk strategisch met je mee over hoe je jouw website optimaal kunt inzetten. Gedurende het bouwproces hebben we zeer regelmatig contact zodat je feedback kunt geven.

Na oplevering ontvang je video tutorials met uitleg over o.a. het updaten van de site, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Analytics en Search Console. En wil je jouw site extra power geven, dan geef ik je graag advies over vervolgstappen.

Lees meer over mijn werkwijze

deze creatieve ondernemers gingen je voor...

Zorg voor ruimte

Website & huisstijl voor interieurarchitect Laura Rijkhold Meesters.

Mijn Storyteller

Omzetten van bestaand webdesign in custom CMS naar WordPress. Toevoegen Woocommerce voor shop en online betalingen en sales page template.

Landelijk Netwerk Slavernijverleden (LNSV)

Overstap van Drupal website naar Divi WordPress, zodat de organisatie meer controle heeft en zelf de site kan uitbreiden en updaten.

🚀 Jij bent uniek, zo ook jouw website!
Tijd om jouw unieke stijl aan de wereld te tonen? Boek een gratis eerste consult in mijn online agenda.