mijn werkwijze: zo bouwen we jouw (unieke) website

stap 1: Startsessie

Projectportaal & startgids ter voorbereiding

Na ons eerste consult en de aanbetaling, geef ik je toegang tot ons projectportaal. Hier werken we samen aan jouw project.

Ik toon je hoe het portaal werkt. Je vindt er jouw to-do lijst met uitleg hoe je jouw teksten en beeldmateriaal aanlevert, waar en wanneer. Ook staat er beschreven hoe je onze sessies kunt voorbereiden.

stap 2: Strategiesessie (14 dagen voor de start)

voorbereiden website strategie

We duiken in jouw bedrijf en komen tot jouw kernwaarden.

Eerst maken we duidelijk wie je bent, als ondernemer en als mens. We bespreken waar je de komende jaren naar toe wilt groeien en wat je wensen en doelstellingen zijn met de site. Ook duiken we in jouw marketing strategie en je ideale klant.

We doorlopen daarbij jouw aangeleverde teksten en beeldmateriaal. Op basis van jouw input voer ik SEO zoektermen onderzoek uit - onderdeel van onze webstrategie. Op basis van dit alles werken we vervolgens de structuur uit van jouw site.

stap 3: Creatieve werksessie (14-7 dagen voor start)

moodboard met jouw persoonlijke visuele stijl

Je bereidt deze sessie o.a. voor met Pinterest, waarmee we een moodboard creëeren.

Dit vormt de basis van onze creatieve werksessie, waarin we aan de slag gaan met het design van je site en jouw visuele identiteit.

Op basis van onze creatieve werksessie ga ik aan de slag met het voorbereiden van jouw website design.

stap 4: website bouwen

bouwen in fases

Ik ontwerp een eerste versie van de homepage en zorg ervoor dat jouw huisstijl consistent wordt doorgevoerd. Bij akkoord op het eerste ontwerp ga ik aan de slag met de overige pagina’s.

De eerste dag vraag ik je om beschikbaar te zijn voor 1:1 feedback op de homepage. Daarna nodig ik je tussentijds uit om feedback te geven op overige pagina's - rechtstreeks of digitaal via mijn feedbacktool.

Tot slot optimaliseer ik je website, voor snelheid en SEO.

stap 5: launch & training

It's a wrap! Je site gaat live

Wanneer we beiden vinden dat de website live kan gaan, migreer ik jouw site en zet hem live - op jouw domein en hosting.

Via een online 1:1 sessie laat ik je zien hoe jouw site werkt. Video tutorials en checklists zijn beschikbaar voor uitleg en naslag. En kom je er desondanks niet uit, dan sta ik voor je klaar.

Wil je toch nog enkele dingen aan het design wijzigen? Of extra onderdelen toevoegen, zoals email marketing integratie, een webshopfunctie, gratis weggever (lead magnet) of blog? Dat kan! Ik plan het in op een specifieke datum en breng het in orde voor je.

🚀 Jij bent uniek, zo ook jouw website! Tijd om jouw unieke stijl aan de wereld te tonen? Boek je gratis eerste consult in mijn online agenda.