SERVICE PLAN

Waarom een Service Plan?

Met een Service Plan heb je geen omkijken naar je website en ben je altijd up-to-date!

Naast het onderhoud van je website, kun je kiezen voor extra diensten zoals een chatbot, het meertalig maken van je site, een professionele email handtekening, integratie van Facebook Pixel, en het opzetten en onderhouden van je email marketing.

Software Updates, beveiliging & backups

Content kun je zelf aanpassen, maar je kunt het ook aan mij overlaten. Belangrijke software updates laat je beter doen door een expert: gaat dit fout dan kun je je site breken. Ik maak tevens backups en verzorg de beveiliging van je website / webshop.

Meertalige website

Maak je website meertalig en trek een internationaal publiek. Wist je dat mensen langer op een pagina verblijven die in de eigen taal beschikbaar is? En 90% van de consumenten koopt uitsluitend bij sites geschreven in de moedertaal!

Chatbot

Een chatbot maakt je website interactiever en conversationeel. De bot sluit aan bij jouw branding. Met een avatar naar keuze, afstemming op het kleurenpalet van jouw site, en een script en reactietijd die passen bij jouw manier van communiceren.

Professionele email handtekening

Een professionele handtekening, inclusief social media buttons en de optie om een banner toe te voegen waarmee je acties, events en promoties uitlicht. Gemakkelijk zelf aan te passen. Weg met die saaie zwart/wit email handtekening!

Email marketing

Ik kan je email marketing opzetten en – indien gewenst – voor je verzorgen. Ik help je het juiste email platform kiezen voor jouw bedrijf, maak alles klaar voor gebruik, en zorg dat de layout en communicatiestijl passen bij jouw branding.

Facebook Pixel

Meten is weten! Met de Facebook-pixel meet je de effectiviteit van je advertenties door inzicht te krijgen in de acties die bezoekers uitvoeren op je site. Met deze inzichten zorg je dat advertenties aan de juiste mensen worden getoond en creëer je krachtige bezoekersprofielen.

Waarom een Service Plan?

Met een Service Plan zit je safe. Je hoeft je geen zorgen te maken over het missen van belangrijke updates, het maken van backups en beveiliging van je site. Je hebt geen omkijken naar je website en bent altijd up-to-date!

Naast het onderhoud van je site, kun je kiezen voor extra diensten zoals een chatbot, het meertalig maken van je site, een professionele email handtekening, integratie van Facebook Pixel, en het opzetten en onderhouden van je email marketing.

Software Updates, beveiliging & backups

Content updates kun je zelf plaatsen, maar je kunt het ook aan mij overlaten. Belangrijke software updates laat je beter doen door een expert: gaat dit fout dan kun je je website breken. Ik maak tevens backups en verzorg de beveiliging van je website / webshop.

Meertalige website

Maak je site internationaal toegankelijk door bezoekers aan te spreken in hun moedertaal. Wist je dat mensen langer op een pagina verblijven die in de eigen taal beschikbaar is? En 90% van de consumenten koopt uitsluitend bij websites geschreven in de moedertaal!

Chatbot

Een chatbot maakt je website interactiever en conversationeel. De bot sluit aan bij de branding van jouw merk. Met een avatar naar keuze, afstemming op het kleurenpalet van jouw site, en een script en reactietijd die passen bij jouw manier van communiceren.

Professionele email handtekening

Een professionele handtekening, inclusief social media buttons en de optie om een banner toe te voegen waarmee je acties, events en promoties uitlicht. Weg met die saaie zwart/wit email handtekening!

Email marketing

Ik kan je email marketing opzetten en – indien gewenst – voor je verzorgen. Ik help je het juiste email platform kiezen voor jouw bedrijf, maak alles klaar voor gebruik, en zorg dat het de layout en communicatiestijl passen bij jouw branding.

Facebook Pixel

Meten is weten! Met de Facebook-pixel meet je de effectiviteit van je advertenties door inzicht te krijgen in de acties die bezoekers uitvoeren op je site. Door deze inzichten kun je advertenties aan de juiste mensen tonen en creëer je krachtige bezoekersprofielen.