je website is jouw ultieme marketing wapen

website power

Een geautomatiseerd marketing systeem

Zodra je met online marketing aan de slag gaat, vliegen de termen en diverse systemen je om de oren. Knap er niet op af, het klinkt vaak moeilijker dan het is. Het grootste geheim: het fundament is jouw website.

Ik help je op weg en zorg dat de basis van jouw marketing systeem staat. Jawel, een systeem! Jouw marketing boodschappen kunnen zorgvuldig worden afgestemd, zodat ze relevant zijn en getoond worden op het juiste moment aan het juiste publiek – (bijna) volledig automatisch.

Geen algemene nieuwsbrieven meer. Niet steeds nieuwe content produceren of ad-hoc berichten plaatsen op social media, in de hoop dat je een ideale klant bereikt. Ik implementeer de software waarmee jij jouw marketing kunt plannen, afstemmen en automatiseren.

Op die manier bouw je waardevolle relaties op. Je marketing activiteiten zijn meetbaar en je bespaart jezelf kostbare tijd.

Website Power is voor jou als je:

… Moeiteloos een regelmatige stroom van (potentiële) klanten wil aantrekken; zonder dat het je extra tijd kost.

… Meer inzicht wil krijgen in wie jouw bezoekers zijn, wat hen bezig houdt, en hoe zij jouw website gebruiken.

… Tijd wil besparen en wil groeien met je bedrijf door te schalen en automatiseren.

… Beter vindbaar wil zijn in Google.
… Jouw marketing wil afstemmen en personaliseren.
… Aan de slag wil met weggevers (lead magnets), auto responders en het bouwen van funnels.

Toe bent aan een marketing systeem dat vóór jou werkt,
in plaats van veel tijd en energie kwijt zijn aan ad-hoc marketing activiteiten zonder duidelijke strategie of meetbare resultaten.

e-mail marketing, Google Analytics & facebook pixel

Het opbouwen van je e-mail lijst is van onschatbare waarde.

Abonnees zijn zeer geïnteresseerd in wat je te bieden hebt. Ze zullen sneller tot een aankoop overgaan dan bijvoorbeeld volgers op sociale media.

Ik help je het juiste e-mail platform uitkiezen voor jouw bedrijf. Ik ontwerp een e-mail lay-out die past bij jouw branding en integreer het platform met je website.

Vervolgens bouw ik de benodigde webpagina’s – inclusief professionele formulieren, opt-ins en Facebook Pixel. Zo kun je jouw e-mailmarketing systeem optimaal benutten en boodschappen nauwkeurig afstemmen en automatiseren.

Met Facebook-pixel wordt een krachtig element aan jouw marketing systeem toegevoegd. Je meet er de effectiviteit van je social media advertenties mee en creëert krachtige bezoekersprofielen, zodat je de juiste mensen bereikt en doelgericht nieuwe ideale klanten kunt vinden.

In combinatie met e-mail marketing en Google Analytics leg je hiermee een stevige basis voor je online marketing.

Laptopscherm met blog gemaakt in Divi

strategisch bloggen voor betere vindbaarheid in Google

Een blog starten is één van de beste manieren om beter te gaan ranken in Google, mits je het strategisch aanpakt.

Door je blog artikelen te optimaliseren creëer landingspagina’s waarmee je gevonden kunt worden in zoekmachines. Zo’n pagina kun je koppelen aan een actie, zoals het downloaden van je gratis weggever. Daarmee laat je geïnteresseerde mensen proeven aan wie je bent, waarna jouw geautomatiseerde marketing systeem de relatie verdiept.

Je hoeft overigens niet aan de lopende band nieuwe artikelen te maken. Creëer een kleine hoeveelheid steengoede content voor jouw ideale klant, zet het strategisch in en hergebruik je meest succesvolle items!

wil jij je website meer power geven?

strategie sessie

Zeeland buitenfoto layla kijkt over haar schouder naar camera
layla en fotograaf hebben een online bespreking via de computer

Dagelijks help ik creatieve ondernemers zoals jij met het groeien hun bedrijf – online.

Wil je jouw website optimaal inzetten en er een echte marketing machine van maken? Ik help je op weg door integratie van krachtige marketing systemen en website functionaliteiten zoals een blog, e-mail marketing software en online agenda.

Tijdens een strategie sessie vertel je mij over jouw wensen en leg ik je uit hoe we met de juiste systemen stap voor stap jouw doelen kunnen bereiken.